Home

Beste bezoeker,

De Concertband Broechem is een tof en dynamisch orkest dat in volle expansie zit.

De muziek die wordt vertolkt is een perfecte mengeling van originele composities voor harmonieorkest en werken uit het lichtere genre (pop, latin, jazz, ….). De musici kiezen trouwens zelf wat ze al of niet wensen te spelen, democratie ten top.

Tijdens de repetitie, op dinsdag tussen 20u00 en 21u45, wordt er veel aandacht besteed aan het technische en muzikale aspect van de muziek. Samenspel, toonkleur, balans,… alles wordt grondig bestudeerd. Vandaar dat dit orkest een perfecte aanvulling is aan de muziekopleiding die je geniet aan de muziekacademie.

Elk jaar worden er minimum 2 concerten gespeeld, waarvan regelmatig een dubbelconcert met een bevriende muziekvereniging.

Natuurlijk gebeurt alles in een leuke, ontspannen sfeer. Evenwicht tussen inspanning en ontspanning is volgens ons belangrijk. De goede sfeer onder de musici wordt nog verstevigd door andere evenementen die regelmatig worden georganiseerd (BBQ, kaas- en wijnavond, kerstfeest,….) want we zijn ervan overtuigd dat men goed moet opschieten met elkaar om goed te kunnen musiceren.

© 2009 - 2018 Concertband Broechem - Bart Verhavert